INFORMACJE

DIY PANCAKE SET

Cześć!

Trzymasz w rękach unikatowy DIY Set do stworzenia najlepszych pankejków od Mr. Pancake u Ciebie w domu! Poniżej przeczytasz, jakie to proste.

Pokaż, jak przyrządzasz swoje pankejki i wrzuć na Instagram efekty!

Nie zapomnij oznaczyć @MrPancake – będziemy szerować wszystkie storisy, żeby pokazać światu, że mamy najlepszy #GlutenGang

Co tu mamy?

❄️ mix do zrobienia ciasta (15 pancakes!)  

❄️ homemade krem White Chocolate Nuts (180g)

❄️ Candy Popcorn


oraz zestaw pomadek Smooth od NYX!

Jak to zrobić

SKŁADNIKI


Mr. Pancake® Mix, 2 jajka, 300 ml mleka, 60 ml oleju 

 

PRZEPIS


1. Wsyp Mr. Pancake® Mix do miski i delikatnie wymieszaj
2. Dodaj jajka, mleko i olej
3. Ciasto dokładnie wymieszaj, np. trzepaczką lub miksuj do momentu, gdy całość będzie ultra smooth – zajmie to około 3-4 minuty
4. Dodaj odrobinę oleju na średnio rozgrzaną patelnię (nadmiar usuń ręcznikiem papierowym)
5. Rozlej swoje pancakes – na jednego pankejka użyj dwóch łyżek stołowych ciasta 6. Gdy na cieście pojawią się bąbelki, sprawdź czy pankejk sią przyrumienił
i przerzuć go łopatką na drugą stronę
7. Smaż jeszcze chwilę, by obie części były zarumienione 

 

MAMY TO! 

 

Teraz wybierz najbardziej cool talerz, dodaj extrasy z naszego zestawu oraz te z domowych zapasów i przybij sobie piątkę! IT’S TIME FOR PORNFOOD!!!

 

WAŻNE:

Jeżeli nie dasz rady wykorzystać na raz całego ciasta, zakryj szczelnie pozostałą część i schowaj do lodówki. Niech ona też poczuje się cool. Przed ponow- nym użyciem dobrze wymieszaj. Jeśli ciasto zgęstnieje dalej jest git – dodaj trochę mleka i wymieszaj. Gotowe ciasto przetrzymuj w lodówce max 24h.
Szczelnie zamknięty Mr. Pancake® Mix możesz przechowywać 14 dni od daty produkcji, pozostałe produkty najlepiej spożyć w ciągu 5 dni od daty ich produkcji, a kremy przechowywać w lodówce.